Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Ervaring deelnemers YOUth Kind & Tiener

Hoera! Het YOUth-onderzoek is inmiddels al drie jaar bezig! Ben je benieuwd wat het YOUth-onderzoek in drie jaar tijd bereikt heeft? Lees dan op deze pagina over de ervaringen en waardering van de deelnemers van YOUth Kind & Tiener.

Hoeveelheid deelnemers YOUth Kind & Tiener

Cijfers van 1 September 2019

Dit zeggen kinderen over ons:

Bekijk hier een video over de ervaring van kinderen bij YOUth!

Waardering in cijfers

rondom 9:

De deelname-ervaring van Chris (10):waardering deelnamer Chris

”Er kwam iemand over het onderzoek vertellen bij mij in de klas. Ik wilde na de presentatie heel graag meedoen. Toen ik thuis kwam, vroeg ik het meteen aan mijn moeder. Toen ik mocht deelnemen, was ik echt helemaal niet zenuwachtig. Het was best moeilijk om stil te liggen in de MRI-scan, maar ik mocht lekker een film kijken. Ik kreeg ook een papiertje waarmee je precies kunt zien welke onderdelen je al gehad hebt en welke je nog moet doen. Super handig!

Ik zou zeker andere kinderen aanraden om mee te doen. Je mag super veel spelletjes doen en je leert ook veel nieuwe dingen.”

 

De onderzoeksdag in beeld gebracht:

Waarderingen deelnemers in beeld

Meer lezen: