YOUth

Route

Je vindt het YOUth-onderzoek op het Utrecht Science Park in het KinderKennisCentrum in het UMC Utrecht.

Let op: Google Maps geeft niet de juiste locatie als je het KinderKennisCentrum invoert, Google verwijst dan naar de hoofdingang van het UMC Utrecht. Het KinderKennisCentrum heeft echter een eigen (zij-)ingang. Gebruik hiervoor het adres Lundlaan 1.

Op zaterdag is het hek  bij Lundlaan 1  gesloten, 100 meter verderop is een loopbrug die wel open is. De route via de loopbrug vind je in de video met de routebeschrijving op deze pagina.

Met de fiets

Met de fiets kan je  het beste gebruik maken van onze eigen ingang. Dat is een zijingang van het UMC Utrecht. Hier kan je ook je fiets parkeren. Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving voor de fiets naar onze zijingang.

Met de auto

Je parkeert bij:
P+R Utrecht Science Park
Universiteitsweg
3584 CT Utrecht

Bewaar je parkeerkaart. Vanaf de P+R loop je in ongeveer 10 minuten naar onze ingang van het KinderKennisCentrum, dit is een zij-ingang van het UMC Utrecht (en dus niet de hoofdingang). Zie voor de route het onderstaande kaartje en/of video.

 

Met openbaar vervoer

Reis naar halte UMCU Utrecht. Plan je reis via www.9292.nl.

  • Route vanaf de hoofdingang van het UMC Utrecht naar het KinderKennisCentrum:
    Loop vanaf de hoofdingang rechtdoor, langs de winkels. Bij de apotheek (aan je linkerhand) sla je rechtsaf de gang in en volg je route B. Aan het einde van de gang sla je bij de liften linksaf de gang in (Psychiatrie). Volg vanaf daar de bordjes KinderKennisCentrum (kleine blauwe bordjes aan het plafond). Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf de hoofdingang. Bekijk hier de virtuele plattegrond.