Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Onze partners

YOUth werkt samen met de volgende partners:

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss B.V. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Meer informatie

Junior Tigers Kidsclub

De Junior Tigers Kidsclub is de officiële fanclub voor de jongste supporters van FC Utrecht (kids tot 13 jaar). Met Tiger en Tigergirl beleef jij, samen met al je Tiger-vriendjes, de leukste avonturen! Bovendien geniet je van vele voordelen, doe je mee aan vette prijzenacties en ontvang je gave cadeaus! Jij springt toch ook een gat in de lucht als FC Utrecht scoort?!

Meer informatie

Botanische Tuinen

De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen op loopafstand van het KinderKennisCentrum, locatie Baby & Kind. De Tuinen, met een oppervlakte van 9 hectare, zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. De primaire functie is nog altijd ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Daarnaast is steeds meer nadruk komen te liggen op de publieksfunctie van de Tuinen en speelt ook natuurbescherming, vooral in internationaal verband, een belangrijke rol. Van 1 maart tot 1 december dagelijks geopend voor het publiek, met ook regelmatig kinderactiviteiten.

Meer informatie

 

YOUth is doorlopend op zoek naar partners. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op ons op!