Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Onze partners

YOUth werkt samen met de volgende partners:

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss B.V. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Meer informatie

Junior Tigers Kidsclub

De Junior Tigers Kidsclub is de officiële fanclub voor de jongste supporters van FC Utrecht (kids tot 13 jaar). Met Tiger en Tigergirl beleef jij, samen met al je Tiger-vriendjes, de leukste avonturen! Bovendien geniet je van vele voordelen, doe je mee aan vette prijzenacties en ontvang je gave cadeaus! Jij springt toch ook een gat in de lucht als FC Utrecht scoort?!

Meer informatie

MuseumJeugdUniversiteit

De MuseumJeugdUniversiteit organiseert kindercolleges met meer dan 50 musea in Nederland. Echte wetenschappers, onderzoekers, vakspecialisten en experts geven antwoord op spannende vragen over de museumcollectie. Waar zitten de oren van een sprinkhaan? Kan pindakaas kunst zijn? Is Afrikaans voetbal magisch? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een college over bij de MJU. Net als op de echte universiteit starten de colleges in het voor- en najaar en zijn er bachelors en masters te halen.

Meer informatie

 

 

YOUth is doorlopend op zoek naar partners. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op ons op!