Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Contact & Route

Je vindt YOUth in het KinderKennisCentrum op Utrecht Science Park De Uithof. Heb je vragen of wil je overleggen over deelname aan YOUth, neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon: 0800 400 30 40 (gratis; bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag)
E-mail: youth@youthonderzoek.nlplattegrond

Postadres
YOUth
KinderKennisCentrum
Antwoordnummer 4179
3500 VB Utrecht

 

Bezoekadres
KinderKennisCentrum
Genèvelaan 4-6
3584 CC Utrecht

 

Let op: Gebruik je Google Maps? Vul geen huisnummer of postcode in, dan word je naar het verkeerde adres gestuurd. Gebruik: Genèvelaan, Utrecht.

Werkzaamheden op het Utrecht Science Park

Door de aanleg van de Uithoflijn zijn er veel bouwwerkzaamheden op het Utrecht Science Park. Houd rekening met verkeershinder op de route naar het KinderKennisCentrum. Een overzicht van alle werkzaamheden vind je op www.hinderkaartuithoflijn.nl.

Met openbaar vervoer naar het KinderKennisCentrum

Plan je reis via 9292. Stap uit bij bushalte Heidelberglaan en loop in westelijke richting (in de richting van Utrecht-stad) over de Heidelberglaan. Loop onder de traverse door tot je rechts café The Basket ziet. Sla hierna rechtsaf de Genèvelaan in. Je vindt het KinderKennisCentrum na ongeveer 15 meter aan je rechterhand.

Met de auto naar het KinderKennisCentrum

Adres voor navigatie: Genèvelaan, Utrecht (zonder huisnummer of postcode).
Adres voor navigatie naar de parkeergarage: Cambridgelaan 108, Utrecht.


Op de eerste verdieping van de parkeergarage zijn de plaatsen 102 tot en met 107 gereserveerd voor bezoekers van het KinderKennisCentrum.  Neem de voetgangersuitgang Heidelberglaan, steek de weg over en sla linksaf. Loop onder de traverse door tot je rechts café The Basket ziet. Sla rechtsaf de Genèvelaan in: het KinderKennisCentrum vind je na zo’n 15 meter aan je rechterhand.