Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Contact en route

Je vindt YOUth in het KinderKennisCentrum op Utrecht Science Park De Uithof. Heb je vragen of wil je overleggen over je deelname? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon: 0800 400 30 40 (gratis; bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag)
E-mail: youth@youthonderzoek.nlplattegrond

Postadres

YOUth
KinderKennisCentrum
Antwoordnummer 4179
3500 VB Utrecht

Bezoekadres

KinderKennisCentrum
Genèvelaan 4-6
3584 CC Utrecht

Let op: vul in je navigatiesysteem of Google Maps geen huisnummer of postcode in, want dan word je naar het verkeerde adres gestuurd. Gebruik alleen de straatnaam: Genèvelaan, Utrecht.

Met het ov naar het KinderKennisCentrum

Plan je reis via 9292. Stap uit bij bushalte Heidelberglaan en loop in westelijke richting (in de richting van Utrecht-stad) over de Heidelberglaan. Loop onder de traverse door tot je rechts café The Basket ziet. Sla hierna rechtsaf de Genèvelaan in. Je vindt het KinderKennisCentrum na ongeveer 15 meter aan je rechterhand.

 

Met de auto naar het KinderKennisCentrum

Het Utrecht Science Park is drukbezocht. Houd er dus rekening mee dat de parkeergarages vaak vol zijn.

Garage Cambridgelaan

Dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Op de eerste verdieping zijn vijf parkeerplekken (102-107) beschikbaar voor YOUth-deelnemers. Je mag ook op een andere plek in deze garage parkeren. Dit is het adres voor navigatie: Cambridgelaan 108, Utrecht.

Zo vind je het KinderKennisCentrum: neem voetgangersuitgang Heidelberglaan, steek de weg over en sla linksaf. Loop onder de traverse door tot je rechts café The Basket ziet. Sla daarna rechtsaf de Genèvelaan in: het KinderKennisCentrum vind je na zo’n 15 meter aan je rechterhand

Geen plek? Dit zijn de alternatieven

  • Parkeerterrein Padualaan: Leuvenlaan 4, Utrecht (5 minuten lopen)
  • Parkeerterrein Sorbonnelaan: Aarhuslaan, Utrecht (10 minuten lopen)

Bij de Universiteit Utrecht vind je een lijst van alle parkeerlocaties op het Utrecht Science Park. De uitrijkaart die je van ons krijgt werkt ook bij de andere locaties, behalve bij P+R de Uithof.

Werkzaamheden op het Utrecht Science Park

Door de aanleg van de Uithoflijn zijn er werkzaamheden op het Utrecht Science Park. Houd daarom rekening met verkeershinder. Een overzicht van alle werkzaamheden vind je op www.hinderkaartuithoflijn.nl.