YOUth

Nieuws

Op deze pagina vind je al het nieuws over YOUth. Klik op de gekleurde koppen om naar de betreffende pagina te gaan.

Resultaten uit het YOUth-onderzoek

We werken nu al bijna tien jaar aan het verzamelen van YOUth-data en met die data wordt door de YOUth-wetenschappers al mooi onderzoek gedaan. Op deze pagina vind je samenvattingen van de wetenschappelijke publicaties die geschreven zijn met YOUth-data. Je vindt hier niet van alle wetenschappelijke publicaties een samenvatting, omdat sommige publicaties erg technisch zijn en meer gaan over hoe de metingen uitgevoerd zijn. Alle wetenschappelijke publicaties vind je op de website van Universiteit Utrecht. Houd er rekening mee dat de publicaties allemaal in het Engels geschreven zijn.

Nieuwsberichten

Wist je dat onze medewerkers weleens in de media verschijnen? En dat ons onderzoek aansluit bij heel veel actuele onderwerpen? Hier delen we al het nieuws rondom het YOUth-onderzoek met je. Met onze nieuwsberichten blijf je helemaal op de hoogte.

Interviews

Ken jij onze onderzoekers al?  Of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers? Lees dan hier onze interviews en leer ze stuk voor stuk kennen!

Blogs

Wij schrijven blogs voor jou als deelnemer aan het YOUth-onderzoek. Zonder deelnemers, geen onderzoek zeggen we vaak. Dat betekent dat jij super belangrijk bent voor ons! Daarom bieden we je een kijkje achter de schermen: verschillende medewerkers schrijven in deze blog over hun werk voor YOUth.

Video’s

Bekijk hier de nieuwste video’s van YOUth. We leggen je uit waar we nou precies onderzoek naar doen en waarom dat zo belangrijk is.

Professor Bovenkamer geeft antwoord

Bij YOUth krijgen we veel goede vragen van kinderen en ouders die meedoen aan ons onderzoek. Professor Bovenkamer probeert ze allemaal te beantwoorden! Heb je ook een vraag? Kom maar op! Stel hem tijdens de onderzoeksdag of via Facebook.