Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Helpen werven

Wij zoeken doorlopend zwangere vrouwen, kinderen en ouders uit de provincie Utrecht die mee willen doen aan YOUth. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Doe je mee? Wij denken namelijk dat jij als deelnemer andere ouders en kinderen het beste kunt vertellen hoe is het is om mee te doen aan ons onderzoek. Wat kun je doen?

Zegt het voort!

Doe je mee aan YOUth? Vertel dan je vrienden, familie, kennissen en collega’s over je ervaringen! Niemand anders dan jij kan beter vertellen hoe het is om mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek. Je kind kan ook een spreekbeurt houden over YOUth!

Deel promotiemateriaal uit

Vraag ook het werfpakket aan. Dat kun je doen door een mail te sturen naar communicatie@youthonderzoek.nl. In het pakket zitten brochures en een poster. Deel ze uit aan familie of vrienden, of verspreid ze op je werk, in de bibliotheek, bij je sportvereniging, op de crèche of school van je kind. Misschien vind je daar wel ouders die ook een bijdrage willen leveren aan de wetenschap. Dat zou fantastisch zijn.

Wees goed op de hoogte

Als jouw vrienden, familie, kennissen of collega’s mee willen doen aan het YOUth-onderzoek, moeten ze wel aan een paar eisen voldoen.

  • Je bent minder dan 19 weken zwanger óf je zoon of dochter is 8, 9 of 10 jaar oud.
  • Je woont in de provincie Utrecht óf je verloskundigenpraktijk of school werkt samen met YOUth

Blog of vlog over YOUth

Heb jij een vlotte pen of leg je juist het liefste alles vast op beeld? Wij zoeken deelnemers van YOUth die willen bloggen of vloggen over hun ervaringen met het onderzoek en/of de ontwikkeling van hun kind. Dat kan zowel op je eigen blog of YouTube-kanaal als op de onze. Meer informatie.

Ook als je niet meedoet aan YOUth kun je ons helpen

Wellicht geloof je net als wij in de schat aan informatie die wij over de ontwikkeling van kinderen verzamelen. Met deze berg aan onschatbare resultaten, kunnen we uiteindelijk misschien wel het onderwijs verbeteren. Of jongeren helpen als ze in de problemen komen. Wanneer je niet mee doet aan YOUth, kun je ons alsnog helpen. Deel flyers uit, hang posters op, vertel over YOUth en verwijs mensen naar onze website.

Geef je eigen ideeën aan ons door

Heb je zelf leuke ideeën om nieuwe YOUth-deelnemers te werven? We horen ze graag! Vertel ons over je plannen via communicatie@youthonderzoek.nl

 

Lees ook: