Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Helpen met werven

Wij zoeken nog steeds zwangere vrouwen uit de provincie Utrecht die mee willen doen aan YOUth. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Doe je mee? We denken namelijk dat jij als deelnemer andere ouders  het beste kunt vertellen hoe is het is om mee te doen aan ons onderzoek. Wat kun je doen?

Zegt het voort!

Doe je mee aan YOUth? Vertel dan je vrienden, familie, kennissen en collega’s over je ervaringen! Niemand anders dan jij kan beter vertellen hoe het is om mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek.

Deel promotiemateriaal uit

Vraag ook het werfpakket aan. Dat kun je doen door een mail te sturen naar communicatie@youthonderzoek.nl. In het pakket zitten brochures en een poster. Deel ze uit aan familie of vrienden, of verspreid ze op je werk, in de bibliotheek, bij je sportvereniging, op de crèche of school van je kind. Misschien vind je daar wel ouders die ook een bijdrage willen leveren aan de wetenschap. Dat zou fantastisch zijn.

Wees goed op de hoogte

Als jouw vrienden, familie, kennissen of collega’s mee willen doen aan het YOUth-onderzoek, moeten ze wel aan een paar eisen voldoen.

  • minder dan 19 weken zwanger;
  • wonend in de provincie Utrecht.

Blog of vlog over YOUth

Heb jij een vlotte pen of leg je juist het liefste alles vast op beeld? Wij zoeken deelnemers van YOUth die willen bloggen of vloggen over hun ervaringen met het onderzoek en/of de ontwikkeling van hun kind. Dat kan zowel op je eigen blog of YouTube-kanaal als op de onze. Meer informatie over bloggen of vloggen voor YOUth.

Ook als je niet meedoet aan YOUth kun je ons helpen

Wellicht geloof jij, net als wij, in de onschatbare waarde van de informatie die wij verzamelen over de ontwikkeling van kinderen. Met deze berg aan  resultaten hopen we beter te snappen waarom kinderen verschillen en kunnen we in de toekomst kinderen beter helpen om goed en gezond op te groeien. Doe je niet mee aan YOUth, dan kun je ons toch helpen: deel flyers uit, hang posters op, vertel over YOUth en verwijs mensen naar onze website.

Geef je eigen ideeën aan ons door

Heb je zelf leuke ideeën om nieuwe YOUth-deelnemers te werven? We horen ze graag. Vertel ons over je plannen via communicatie@youthonderzoek.nl