YOUth

Het laatste nieuws

Meetronde rondom 6: sommige deelnemers doen al zes jaar mee aan YOUth

Youth is een langlopend onderzoek en dat betekent dat we kinderen meerdere keren terugzien voor onderzoek. We vinden het echt zo bijzonder dat sommige deelnemers al bijna zes jaar meedoen aan YOUth!

Deelnemer Minke is nu 5 jaar en  doet al  sinds haar geboorte mee aan YOUth. De moeder van Minke vindt het leuk dat ze al zo lang meedoet aan YOUth: ‘Het is interessant om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de kennis over de ontwikkeling van kinderen.’ Van alle bezoeken is een foto gemaakt. Je vindt Minke nu vier keer op onze Wall of Fame in het KinderKennisCentrum.

 

 

Minke bedankt! Maar natuurlijk zijn we ook al die andere duizenden deelnemers die ons regelmatig bezoeken dankbaar! Samen helpen jullie de wetenschap een beetje verder. We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe bijzonder jullie zijn!