YOUth

Agenda

9 maart 2022
10:00 - 11:00
Microsoft Teams

YOUth-lezing over sociale media

Zijn sociale media nou echt zo slecht? Je kind vindt vast van niet. En misschien komt het jou als ouder soms ook wel goed uit als je kind even rustig achter een scherm zit. Maar hoe erg is dat? Wat weten we hierover? En hoe kun je als ouder je kind begeleiden om zich veilig te begeven in de online wereld?

Deze vragen beantwoorden Dr. Helen Vossen en Dr. Ina Koning van de Universiteit Utrecht tijdens de YOUth-lezing over sociale media. Zij delen de laatste inzichten in wat we weten over het gebruik van sociale media, de effecten op de ontwikkeling van jongeren en de rol van ouders.

Voor wie?
Deelnemers van het YOUth-onderzoek. Je mag deze uitnodiging ook doorsturen naar andere geïnteresseerden!

Datum & tijd
Woensdagochtend  9 maart van 10.00 tot 11.00 uur. De bijeenkomst is online te volgen via Microsoft  Teams.

Aanmelden
Deelname is gratis. Meld je aan via dit formulier.

Je ontvangt uiterlijk een week voor de bijeenkomst per mail de link naar MS Teams.