YOUth

Het laatste nieuws

Gezocht kinderen 5-7 jaar voor pilot onderzoek

Aan de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht doen we in het KinderKennisCentrum onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen. Een van die onderzoeken is het YOUth-onderzoek. Ter voorbereiding op een meetronde van het YOUth-onderzoek voeren we zogenaamde pilot studies
uit. Met dit onderzoek testen we of we de hersenontwikkeling van 5, 6 en 7-jarige kinderen op de juiste manier meten. Dat is namelijk voor elke leeftijd weer anders. Deze inzichten gebruiken we daarna voor het YOUth-onderzoek.

Voor deze pilot studie zoeken we kinderen van 5, 6 of 7 jaar en een ouder die mee willen doen.

Meedoen?

In de informatiebrief vind je meer informatie over deze pilot studie. Wil je graag meedoen? Stuur een mail naar kinderkenniscentrum@uu.nl of
bel 0800 – 400 4030. We nemen dan contact met je op.

Goed om te weten: heb je besloten dat je mee wil doen, houd er dan rekening mee dat je de andere ouder/voogd deze informatie ook laat lezen. Je kan namelijk alleen meedoen als beide ouders/voogden akkoord gaan met deelname.

Doe je al mee aan YOUth?

Doe je al samen met je kindje mee aan YOUth? Dan kan je alleen meedoen met een broertje of zusje van de YOUth-deelnemer.

Vragen?

We zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar via ons gratis telefoonnummer 0800-400 30 40 of via kinderkenniscentrum@uu.nl. We staan je graag te woord.

Hopelijk tot ziens in het KinderKennisCentrum!