Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Nieuws & Blog

Start metingen rondom 12

Vanaf vorige week zijn we weer gestart met de metingen voor Rondom 12! Helaas lag YOUth Kind en Tiener al sinds maart stil, maar daar komt nu verandering in. We hebben namelijk een nieuwe locatie in het WKZ, waar we verder gaan met de metingen voor Kind & Tiener. De voorzieningen hebben we zo ingericht dat het aan alle coronamaatregelen voldoet. Zo hebben deelnemers een eigen ruimte waar ze verblijven tussen de metingen door. Hier kunnen ouders werken en kunnen deelnemers bijvoorbeeld een spelletje doen. En er is een buitenruimte voor een frisse neus. Verder krijgen deelnemers tijdens de onderzoeksdag een lekker ontbijt en lunch, om het in deze gekke tijden toch een beetje gezellig te maken!

 Helaas kunnen we nu even geen MRI-metingen doen. De MRI-scanner staat namelijk in het gebouw van het UMCU. Dat zou betekenen dat deelnemers daar heen moeten lopen en het beleid is om verplaatsingen tussen gebouwen zo veel mogelijk te beperken. De MRI-metingen halen we daarom op een andere moment alsnog in.

Wij zijn in ieder geval erg blij dat we de kinderen van Kind & Tiener weer mogen ontmoeten! We zijn al begonnen met inplannen, dus hopelijk zien we jullie binnenkort!

Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je een uitnodiging krijgt. We kunnen maar 2 deelnemers per dag ontvangen, en we moeten nog een achterstand wegwerken.