Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Nieuws & Blog

Vacature onderzoeksassistent

Wil jij meehelpen aan een grootschalig onderzoek naar hersenen en gedrag van kinderen? Goed nieuws, wij hebben ruimte om ons team uit te breiden! We zijn dus op zoek naar mensen die graag als onderzoeksassistent aan de slag gaan voor het YOUth baby & Kind cohort. Werkzaamheden en eisen van de functie zijn hier te vinden.

Let op, er staat nu dat wij mensen zoeken die minimaal 2 dagen in de week beschikbaar zijn, af en toe ook op zaterdag. Dit is nu iets anders: minimaal 2 dagen in de week beschikbaar en minimaal 2 keer per maand ook op een zaterdag. Verdere informatie over de sollicitatie is ook te vinden als je op bovenstaande link klikt. Wij ontvangen de brieven graag voor 4 januari en wij willen graag woensdag 13 januari en donderdag 14 januari de gesprekken voeren. Wij zijn op zoek naar assistenten die in februari kunnen starten.