Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Agenda

27 okt 2020 - 25 nov 2020

Wat wil je weten MRI en over hersenen? Stel je vraag via YOUth!

Zonder deelnemers zoals jij, is er geen YOUth. Jij bent ontzettend belangrijk voor ons onderzoek!

Samen met vele duizenden kinderen help jij andere kinderen. Om beter te begrijpen wat er gebeurt als kinderen opgroeien, doe je bij ons allemaal verschillen de onderzoeken. Maar heb jij je ook wel eens afgevraagd, hoe wij met die onderzoeken er achter komen wat er gebeurt als kinderen opgroeien? Waarom ga je in de MRI? Waarom doe je een oog-bewegingsonderzoek? En waarom moet je al die vragenlijsten invullen?

Dit is je kans om antwoord te krijgen. We beginnen met de MRI-scanner. Als deelnemer ben je misschien ook wel de MRI-scanner in geweest. Via MRI kunnen onderzoekers in jouw hersenen kijken. Heb jij nou een vraag over MRI of over hersenen? Kom maar op! Stel je vraag via YOUth. En wij doen er alles aan om jouw vraag te beantwoorden! Ook als je niet meedoet aan YOUth kan je een vraag stellen.

Hoe werkt het?

Stuur vóór 22 november je vraag over MRI of hersenen naar  communicatie@youthonderzoek.nl of via Facebook of Instagram (@youthonderzoek). We verzamelen alle vragen, daarna geven onderzoekers Pascal Pas en Elizabeth Buimer in een video antwoord. We delen de video op onze website en via onze sociale media kanalen. De vragenstellers krijgen via een persoonlijk bericht de link naar de video.

Onder de vragenstellers verloten we het boek Tussen je oren