Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Nieuws & Blog

Gezocht: deelnemers die we mogen interviewen

Wat is jouw verhaal? De informatie die YOUth dankzij jullie verzamelt, is van onschatbare waarde voor wetenschappelijk onderzoek én de ontwikkeling van kinderen. Maar we zijn ook heel benieuwd naar de persoonlijke verhalen van onze deelnemers. Wat zorgde ervoor dat jij besloot om mee te doen aan ons onderzoek? Weet je uit eigen ervaring hoe verschillend kinderen zich kunnen ontwikkelen? Of wil je iets delen over een speciale gebeurtenis, die jouw leven en/of dat van je gezin heeft beïnvloed? En zie je het zitten om jouw verhaal, net als Janneke en Peggy, met de andere deelnemers van YOUth te delen? Laat het ons weten! Onze tekstschrijver komt graag met je in contact (op het moment via Zoom of telefonisch). Stuur een mailtje naar communicatie@youthonderzoek.nl en vermeld daarin kort waarom je reageert. Wat je beweegreden ook is, we horen graag van je