Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Nieuws & Blog

Nog geen metingen bij het YOUth-onderzoek

Op dit moment mogen we bij YOUth nog niet starten met fysieke metingen in het KinderKennisCentrum. De reden is dat onze onderzoekslocatie zich in het UMC Utrecht bevindt. Omdat het ziekenhuis te maken heeft met kwetsbare patiënten worden niet medische onderzoeken nog niet overal opgestart.

We werken aan protocollen om ook niet medische onderzoeken, zoals het YOUth-onderzoek, de komende tijd weer te kunnen opstarten. We hopen zo snel mogelijk weer langzaam en stap voor stap te kunnen beginnen. We beginnen dan met de deelnemers uit de groep Baby & Kind, en daarna kinderen met de kinderen uit de groep Kind & Tiener. Voor deelnemers van Kind & Tiener kan het dus zo zijn, dat het nog even duurt voordat we je weer uitnodigen. We vergeten jullie natuurlijk niet, en doen er alles aan om alle metingen later dit jaar in te halen. Alle deelnemers ontvangen vanzelf bericht van ons.

We hopen heel erg dat jullie blijven meedoen. We vinden het erg jammer dat we jullie niet mogen ontmoeten. Voor ons onderzoek is het erg waardevol dat je deelnemer bij YOUth blijft.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via youth@youthonderzoek.nl. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar.

 

Lees ook het interview met uitvoerend directeur van YOUth, Jacobine Buizer.