Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Nieuws & Blog

2000e deelnemer YOUth Baby & Kind!

Hoera! YOUth Baby & Kind heeft de 2000e deelnemer verwelkomd! Ben je benieuwd wat YOUth Baby & Kind in drie jaar tijd bereikt heeft? Lees dan op deze pagina hoe de deelnemers het YOUth-onderzoek waarderen en ervaren!

Hoeveelheid deelnemers YOUth Baby & Kind

Cijfers van 10 oktober 2019

 

 

 

 

 

Waarom besluiten ouders om mee te doen?

  • De deelname is vrijwillig en je kunt altijd besluiten om te stoppen
  • Ouders ontvangen een 3D echo bij 20 en 30 weken
  • Bij Deelname krijgen ouders de 30 weken echobeelden cadeau
  • Ouders ervaren betrokkenheid met de volgende generatie

Waarderingen in cijfers

Waarderingen assistent YOUth Baby & Kind

voor assistant

Waarderingen YOUth Baby & Kind

onderzoeksdag

 

 

 

 

Lotte en haar man over hun deelname:

Lotte en haar man zijn net klaar met de 3D-echo. Ze doen mee aan YOUth Baby & Kind en dit start met een 3D-echo rond de 20 weken zwangerschap. Grote kans dat het een eigenwijs kindje wordt, want de baby liet zich niet goed bekijken op de echo.Waarderingen ouders YOUth-deelname
Lotte en haar man zijn kersverse Utrechtenaren, ze zijn uit Groningen komen verhuizen en hebben hun huis nét geschilderd. “Onze verloskundige vertelde ons over het YOUth-onderzoek. We willen graag een bijdrage leveren aan de wetenschap en hebben ons dus aangemeld”, aldus Lotte. Daarnaast vinden zij het leuk om zo’n onderzoek van dichtbij mee te maken. “Het bloedonderzoek vond ik wel spannend. Ik was bang om flauw te vallen. Maar dat is gelukkig niet gebeurd” Het stel kan geen nadelen verzinnen aan de deelname. Vooral meedoen, zeggen ze. “Als je wil dat mensen in de toekomst beter geholpen kunnen worden, dan kan jij daar nu een bijdrage aan leveren. Veel mensen zoeken naar informatie, maar dat moet wel ergens vandaan komen.”

Wat zeggen ouders over ons?

Waarderingen ouders YOUth Baby & Kind

Meer lezen