YOUth

Het laatste nieuws

Duizendste deelnemer voor YOUth Kind & Tiener

Een oranje loper, slingers en de taart. Woensdag 16 januari sprak Chantal Kemner, directeur van het YOUth-onderzoek, in het KinderKennisCentrum met trots het YOUth-team toe. Een nieuwe mijlpaal is bereikt: duizend deelnemers voor YOUth Kind & Tiener.

Een prachtig getal! Eigenlijk is het veel meer dan een getal, het zijn duizend kinderen die met hun ouders allemaal meedoen met YOUth. Zo veel deelnemers betekent ook heel veel data. Kemner: “Dit is echt uniek voor de sociale wetenschappen. Ik ben erg trots op alle verschillende data die we verzamelen bij onze deelnemers, maar zeker zo trots op hoe zorgvuldig we met deze data omgaan.” Dit is mede dankzij het datamanagementplan van YOUth.

Meedoen?

Ondanks deze mijlpaal wordt er nog hard geworven om aan 3000 deelnemers te komen. Iedereen uit de provincie Utrecht met een kind in de leeftijd van 8, 9 of 10 jaar kan meedoen. Dus: heb jij kinderen van 8, 9 of 10 jaar of ken je iemand? Vraag (vrijblijvend) het informatiepakket aan.

Volg ons!

Je kunt ons vanaf nu ook volgen op Instagram! Hier vind je weetjes, een kijkje achter de schermen, evenementen en nieuws. Of check ons op Facebook.