Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Agenda

23 - 26 juli 2018
KinderKennisCentrum UMC Utrecht, Heidelberglaan 100, 3584 CX Utrecht

Summerschool Junior

Bij Summerschool Junior ontdekken jonge onderzoekers hoe super cool de wetenschap is! Vier dagen lang is de Universiteit Utrecht het domein van toekomstige wetenschappers. Een spannende ontdekkingsreis die niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam is. 

In week 2 van de Summerschool Junior (23 juli tot en met 26 juli 2018) staat er een uitstapje naar het KinderKennisCentrum op het programma. Hier laten we zien wat er bij een groot onderzoek naar kinderontwikkeling komt kijken en voeren we samen experimenten uit. We onderzoeken samen onze hersenen en nemen een kijkje in de verschillende labs.

Zit jij in groep 5 tot en met 8 en ben je een onderzoeker in de dop? Inschrijven voor week 2 van de Summerschool Junior kan nog!

Bij de MRI

Foto: Lize Kraan

Lees ook:

Een terugblik op Summerschool Junior 2017