Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Nieuws & Blog

Oproep! Wil jij met je dochter op de foto voor YOUth?

Kinderen die (vanaf 8-, 9- of 10-jarige leeftijd) meedoen aan YOUth Kind & Tiener komen bij ons terug als ze 11, 12 of 13 jaar oud zijn. Dat is nu bijna zover: we verwachten binnenkort de eerste deelnemers voor hun tweede onderzoeksdag. Via onze website, folders en brochures willen wij kinderen en ouders een goede indruk geven van hoe die dag eruitziet. Daarvoor hebben we mooie foto’s nodig! Wil jij ons daarbij helpen?

Voor een fotoshoot op

dinsdag 17 juli 2018

(in de eerste week van de zomervakantie) zoeken wij een meisje van ongeveer 12 jaar oud dat samen met haar vader of moeder op de foto wil voor het YOUth-onderzoek. Dat doen we op onze nieuwe locatie in het UMC Utrecht. Jullie hoeven geen deelnemer te zijn van YOUth!

Wat is de bedoeling?

Onderzoek in het KinderKennisCentrumOnze onderzoeksmedewerkers spelen de verschillende onderdelen van het onderzoek na (je kind wordt dus niet echt onderzocht). Een professionele fotograaf maakt bij elk onderdeel foto’s. Daarnaast maken we wat sfeerfoto’s van jou en je kind in het KinderKennisCentrum, terwijl jullie bijvoorbeeld aan de lunchtafel zitten of een spelletje doen.

Tijdens de fotoshoot teken je een portretrechtverklaring voor jou en je kind. Hiermee geef je toestemming voor het gebruik van de foto’s door YOUth en de Universiteit Utrecht: online en in folders, brochures en ander gedrukt materiaal.

Als je ons komt helpen verzorgen wij eten en drinken en vergoeden we je reis- en parkeerkosten. Ook krijg je aan het einde van de dag een bedankje van ons, en krijg je een paar mooie foto’s toegestuurd.

De praktische informatie op een rij

  • Waar is het? KinderKennisCentrum, locatie UMC Utrecht
  • Wanneer? Dinsdag 17 juli 2018. Houd rekening met ongeveer 2 uur voor de hele shoot (in overleg ‘s ochtends van 10.00-12.00, of ‘s middags van 13.00-15.00 uur).
  • Wie zoeken we? Een meisje van 11, 12 of 13 jaar oud en minimaal één ouder of voogd.
  • Om wat voor onderzoeken gaat het? De onderzoeksdag verloopt ongeveer hetzelfde als het onderzoek bij kinderen van 8, 9 en 10 jaar oud. Op deze website krijg je hier alvast een indruk van.

Lijkt het je leuk?

Willen jij en je dochter wel voor YOUth op de foto? Stuur dan uiterlijk vrijdag 29 juni jullie gegevens en een recente foto naar communicatie@youthonderzoek.nl. Als je vragen hebt, kun je ook contact opnemen via dit e-mailadres.