Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Blog

Tweede locatie voor het YOUth-onderzoek

Het YOUth-onderzoek groeit uit zijn voegen. Al die baby’s, kinderen hun ouders en passen bijna niet meer in ons KinderKennisCentrum. Bovendien is het de bedoeling dat er de komende jaren nog veel meer deelnemers bijkomen. En vergeet ook alle onderzoekers van YOUth niet! Daarom breiden we uit met een nieuwe locatie in het UMC Utrecht.

YOUth Kind & Tiener verhuist naar Heidelberglaan 100.

YOUth Baby & Kind blijft gewoon op de Genèvelaan 4-6. Doe je mee aan YOUth Kind & Tiener? Dan hoef je niets te doen. Als het tijd is voor je volgende afspraak, hoor je vanzelf van ons waar de onderzoeksdag plaatsvindt en hoe je daar het beste komt.

De komende tijd houden we je via onze website en Facebook op de hoogte van onze verhuisplannen.

De verbouwing van onze nieuwe stek is in volle gang. Nieuwsgierig? Alvast een voorproefje!

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook