YOUth

Het laatste nieuws

Oproep: YOUth zoekt bloggers & vloggers!

Vind je het leuk om te bloggen? Of maak je juist graag filmpjes? Dan is YOUth op zoek naar jou!

Laptop van een bloggerWij zoeken deelnemers van YOUth die (op vrijwillige basis) willen vertellen over hun ervaringen met het onderzoek en/of de ontwikkeling van hun kind. Van zwangerschap tot puberteit.

Ook als je als leerkracht of verloskundige verbonden bent aan YOUth ben je van harte welkom om voor ons te bloggen of vloggen!

Het gaat om toegankelijke, korte teksten, foto’s en video’s voor de website en sociale media van YOUth (Facebook, YouTube/Vimeo en in de toekomst Instagram). En als je die hebt natuurlijk je eigen blog, YouTube-kanaal of sociale media.

Interesse?

Moeder met kinderen achter de tabletEr is van alles mogelijk. Van een eenmalige gastblog of -vlog, tot een reeks waarin we jou en je kind langer volgen.

Stel jezelf aan ons voor via een mail naar communicatie@youthonderzoek.nl, en stuur als je wilt meteen een blog of vlog mee!

Inspiratie nodig? De site van YOUth-deelnemer, juf en blogger Maike staat vol herkenbare blogs over ouderschap, hersenontwikkeling en gebeurtenissen op school en thuis.

Lees ook