Logo Universiteit Utrecht

YOUth

Agenda

17 - 20 juli 2017
KinderKennisCentrum

Summerschool Junior

Bij Summerschool Junior ontdekken jonge onderzoekers hoe fantastisch leuk wetenschap is! Vier dagen lang is de Universiteit Utrecht het domein van toekomstige wetenschappers. Een spannende ontdekkingsreis voor kinderen die niet alleen leuk, maar ook nog leerzaam is – en dit jaar voor het eerst ook in het KinderKennisCentrum!

In week 2 van de Summerschool Junior (van 17 tot en met 20 juli 2017) maken de deelnemers een uitstapje naar het KinderKennisCentrum.  Hier zien de kinderen wat er bij een groot onderzoek naar kinderontwikkeling komt kijken, en gaan ze ook hun eigen experiment uitvoeren!

Zit jij in groep 5 tot en met 8 en ben je een onderzoeker in de dop? Inschrijven voor week 2 van de Summerschool Junior kan nog!

Summerschool Junior