YOUth

Het laatste nieuws

YOUth in de media

De afgelopen weken verschenen er twee mooie stukken over YOUth in de krant, en kon je het KinderKennisCentrum op tv bewonderen in EenVandaag.

In de wetenschapsbijlage van dagblad Trouw verscheen op 18 maart deze longread, met een mooie rol voor YOUth-baby’s Lukasz en Peer. En op 5 april haalde YOUth de voorpagina van het AD Utrechtmet dit artikel waarin de tienjarige Tijn centraal staat.

Chantal Kemner in het KinderKennisCentrumEenVandaag had op 31 maart een item over de vraag: Is het erg dat kinderen slechter zijn gaan tekenen? Daarover interviewde het programma onder anderen onze eigen hoofdonderzoeker Chantal Kemner in het KinderKennisCentrum.

Tot slot stond er op zaterdag 8 april een interessant stuk in de Volkskrant. Verschillende experts, onder wie Chantal Kemner van YOUth, leggen uit wat de voordelen zijn van opgroeien in de ‘beeldschermgeneratie’ (let op: dit stuk kun je alleen lezen met een abonnement of via Blendle).

Meer lezen?

Uitgebreid interview met Chantal Kemner: ‘Investeren in kinderen is investeren in de toekomst’